Cautare

1099 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (7.26 secunde)
Crin Antonescu "este consiliat de fosti directori ai SRI si SIE, Virgil Magureanu si Catalin Harnagea", a acuzat Ghita. ... Miercuri seara, Catalin Harnagea a contrazis ferm afirmatiile lui Ghita, declarand, la Realitatea TV, ca nu a fost vreodata si nici nu este consilier al lui Crin Antonescu.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Veteranii "cainilor", Marius Niculae, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu, au fost din nou decisivi in meciul cu Gaz Metan, scor 2-0. Niculae a scos penaltiul transformat de Catalin Munteanu, iar Danciulescu a inscris al doilea gol.
Stefan Boznea, Nicusor Ilin, Catalin Ionescu, Stefan Rezeanu, Cristian Popa, Andrei Diaconu, Stefan Barbu, Flavius Piperca, Robert Tudor, Emilian Pacionel, Razvan Anghel, Sorin Radu, Antonio Cucit, Catalin Teleru, Andrei Militaru si Alex Diaconescu.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Dumitru Mosteanu, Sorin Carnu, Alex Mitroi, Alex Tudor, Catalin Stan, Adelin David (CS Visina Noua), Cristi Ciobanu (FC Cisnadie); ... Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai;
Presedintele noului club este Catalin Craciunescu, fost fotbalist la Universitatea Craiova. ... Sper ca zilele acestea sa primim un raspuns pozitiv", a spus Catalin Craciunescu, pentru GdS, la finalul sedintei CL.
Cu o multime de tineri infiltrati in echipa de start, pe langa veteranii Catalin Munteanu sau Andrei Cristea, Dinamo s-a vazut dominata de formatia poloneza inca din startul intalnirii.
Catalin Tolontan) Monica Ridzi, primul ministru din istoria sportului romanesc condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu e definitivă
Catalin Cazacu, Ionel Pascota, Ionut Mistode, George Negrea, Dan Vargolici, Marian Amer, Eduard Alexandrescu, Catalin Costescu si Razvan Filipeanu. RPG Security asigura paza si protectia Campionatului National de Motociclism Viteza Editia 2015 fiind, de asemenea, partener al evenimentului, alaturi de Pirelli si Bucovina.
Cel mai bun jucator al celor de la Dunarea Calarasi, Catalin Straton, a vorbit dupa ce echipa sa a reusit o incurce pe campioana CFR Cluj. ... Avem nevoie de echipe bune in cupele europene, a spus Catalin Straton dupa meci.
Exercitii de echilibru, cu o prefata de Catalin Tolontan, se afla pe locul al doilea in topul celor mai bine vindute carti Polirom la recent incheiata editie a Tirgului de Carte Gaudeamus (21-25 noiembrie 2012).
Alaturi de Pusa Hack au fost Catalin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum si Chris Simion, regizor, poet si scriitoare, care a scris special pentru acest eveniment o nuvela superba - "Povestea Printesei de Agra si a magicianului Exotique".
Catalin Listar este prezent cu un stand, la etajul I, in cadrul Festivalului de terapii complementare "A noua dimensiune", organizat la Sala Dalles. Catalin Listar este:
Expozitia va fi ilustrata de o lucrare audio inspirata de instrumente antice, creata special de artistul Rochite (Catalin Matei), si va fi deschisa de catre dr.
Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
la munte si la mare", regia Mircea Drăgan, iar pentru seara de 17 august s-au pregatit alte doua filme de exceptie, precum "Umilinta", regia Catalin Apostol, "Zi ca-ti place", regia Cornel Mihalache.
Andra si Catalin au devenit recent, pentru a doua oara parinti, iar CryoSave este alaturi de ei in aceste momente atat de importante - micuta Eva Maria Ioana a primit cadou de la familia sa o rezerva de celule stem pentru viitor.
google-analytics.com